Pridať recept

FOTORECEPT: Božský tofu cheesecake

8
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

60 g
maslo
50 g
trstinový cukor
1 ks
vajce
150 g
celozrnná špaldová múka
2 KL
kypriaci prášok do pečiva

Náplň

600 g
biele tofu
150 g
trstinový cukor
1 PL
solamyl
2 ks
vajce
150 ml
sójový jogurt

postup

Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
 
1.
Na korpus vyšľaháme maslo s cukrom a vajcom, potom pridáme múku a prášok do pečiva. Tortovú formu s priemerom 20 cm vymažeme a na dno natlačíme 2/3 cesta. Zo zbytku cesta vyvaľkáme hada a rozprestrieme ho na okraje formy (asi 3 cm).
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
 
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
2.
Všetky suroviny na náplň vyšľaháme v miske. Zmes vylejeme na pripravený korpus.
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
3.
Koláč pečieme pri teplote 170 stupňov 1 hodinu, pokým na povrchu nezhnedne. Po upečení necháme vychladnúť a podávame ho vychladený (doporučujem nechať v chlade 2 hodiny).
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Fotorecept: Božský tofu cheesecake
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať