Husacie mäso s krúpami
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hus
200
g
krúpy
podľa chuti
mletá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
50
g
cibuľa
podľa chuti
cesnaku
podľa chuti
soľ
postup
1.
Umytú a osolenú hus upečieme na pekáči, upečenú vyberieme, tuk zlejeme a necháme z neho iba toľko, aby sme na ňom opražili posekanú cibuľu a cesnak.
2.
Potom pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a trocha podlejeme vodou.
3.
Krúpy dobre premyjeme, zalejeme vodou, uvaríme a ocedené zamiešame do šťavy.
4.
Upečenú hus pokrájame na porcie a kladieme na krúpy. Podávame s uhorkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.