Pridať recept

Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň

ingrediencie

250 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
50 ml
olej
1 PL
hladká múka
1 štipka
mleté korenie
1 štipka
majoránka
1 podľa chuti
soľ
1 podľa chuti
červená mletá paprika
1 podľa chuti
drvená rasca

postup

1.
Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme rascu, očistenú a pokrájanú pečeň a prudko ju opečieme. Pečeň poprášime múkou, premiešame, pridáme papriku, podlejeme trochou vodou, aby sme mali šťavu, okoreníme a privedieme do varu a hneď odstavíme. Nakoniec dáme majoránku. Osolíme až tesne pred podávaním. Ako prílohu podávame ryžu a uhorkový šalát s kyslou smotanou.
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Zdroj: damisa
 
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Zdroj: damisa
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Zdroj: damisa
2.
Na jeden pohár ryže dáme jeden a pol pohára vody,dáme 1KL vegety, osolíme, privedieme do varu a dáme do vyhriiatej rúry na 190 st. na 30 minút.
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Fotorecept: Restovaná kuracia pečeň
Zdroj: damisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať