Pečená jahňacina s olivami
5
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
jahňacie mäso
4
PL
olivový olej
1
podľa chuti
soľ
1
podľa chuti
mleté čierne korenie
200
g
čierne olivy
310
ml
biele suché víno
postup
Rúru zohrejeme na 180 stupňov celzia. Jahňacinu pokrájanú na malé kúsky vložíme do pekáča. Pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Posypeme olivami a pokvapkáme polovicou vína. Prikryjeme a pečieme kým mäso celkom nezmäkne, asi hodinu. Počas pečenia často polievame vínom. Podávame horúce.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.