Pridať recept

Pečené hokaido, kaleráb a cuketa

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
kaleráb
1 ks
menšia cuketa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
grilovacie korenie
podľa chuti
cesnak sušený
trochu
oleja

postup

1.
Zeleninu dobre umyjeme. Hokaido a cuketu prekrojime na polovicu, polievkovou lyžicou vydlabeme - vyberieme zrniečka a aj so šupkou nakrájame na 1 a pol centimetrove pásiky.
 
2.
Kaleráb očistíme, odstránime šupku a nakrájame na 1 cm kúsky.
3.
Všetku zeleninu vložíme do misky, osolíme, okoreníme mletym čiernym korením, grilovacim korením a susenym cesnakom. Pokvapkáme troškou oleja. Všetko spolu dobre premiešame a poukladáme na plech vystlaný papierom, pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
MaryCH
25.9.2014 16:04 | |
+2 -3
Asi ho zajtra upečiem také samé,zbožňujem ho (y)
evauhlik
10.9.2014 11:14 | |
+19 -5
milujem pečené hokaido (y)
diabambulka
10.9.2014 19:09 | |
+10 -4
Vyskúšaj aj ten kaleráb je tiež fantastický:-)
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Pečieme z tekvice: Upečte si tekvicové placky, bábovku či pagáče
Pečieme z tekvice: Upečte si tekvicové placky, bábovku či pagáče
Podobne ako jablká aj tekvica je kulinárskou hviezdou jesene a jej použitie v kuchyni sa nemusí obmedzovať len...
Zeleninová nátierka zo zvyškov
Vždy keď nám z obedu, alebo akéhokoľvek jedla niečo zostane, tak sa to snažíme spracovať ďalej.
Cuketová baba na plechu
Stačí nastrúhať a dať piecť! Ak máte doma cuketu, vajce a syr, urobte túto perfektnú cuketovú babu, chutnejšia ako mäso a takmer bez práce!
Cuketová sezóna je v plnom prúde a inšpirácií nie je nikdy dosť! Dnes si prácu uľahčíme a podávať budeme...