Praženica s rajčiakmi a mäsom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
dkg
masť
4
dkg
cibuľa
30
dkg
rajčiak
25
dkg
teľacie alebo bravčové mäso
6
ks
vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Masť a cibuľu rozdelíme na polovicu. Zrelé rajčiaky dáme na chvíľu do horúcej vody, potom ich olúpeme, pokrájame a udusíme na spenenej cibuľke dohusta.
2.
Na druhej masti a cibuli udusíme pokrájané mäso. Potom ho pridáme k rajčiakom aj so šťavou a spolu podusíme, aby sa šťava čo najviac vyparila. Na druhej masti a cibuli udusíme pokrájané mäso.
3.
Potom ho pridáme k rajčiakom aj so šťavou a spolu podusíme, aby sa šťava čo najviac vyparila. Pridáme rozmiešané vajcia, podľa chuti osolíme, pridáme korenie a za stáleho miešania uvaríme praženicu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.