Pridať recept

Zemiaky s kelom a klobásou

ingrediencie

50 dkg
zemiak
40 dkg
kel
15 dkg
klobása
6 dkg
masť
5 dkg
cibuľa
2 dkg
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, majorán, pažítka, kôpor

postup

1.
Na masti opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme na rezance pokrájaný kel a na kocky pokrájané zemiaky. Všetko osolíme a necháme udusiť do mäkka.
 
2.
Potom zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime horúcou vodou, povaríme a pridáme na kolieska pokrájanú klobásu. Hotové môžeme okoreniť mletým korením a majoránom, posekanou pažítkou a kôprom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať