Plnené rajčiny
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
tvrdé paradajky
4
ks
uvarené vajce
150
g
maslo
50
g
mäkký syr
podľa chuti
chrenová horčica
podľa chuti
kečup
podľa chuti
chren
podľa chuti
soľ
postup
1.
Rajčiny umyjeme a odkrojíme vrchy. Lyžicou vydlabeme dužinu.
2.
Vajíčka si ošúpeme a ešte za tepla pretlačíme cez menšie sitko. Keď vychladnú, primiešame k nim maslo syr a dochutíme kečupom, chrenom alebo chrenovou horčicou. Pripravenou zmesou naplníme rajčiny a dáme ich do chladu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.