Pridať recept

Cheesecake s ovocím

12
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
sušienky
120 g
maslo
250 g
Mascarpone
250 g
syr Ricotta
100 g
mäkký tvaroh
3 ks
vajcia
80 g
cukor
šťava z 1 citóna
1 ks
kyslá smotana
1 ks
červené tortové želé Dr Oetker
350 g
ovocia
1 ks
vanilkový cukor Dr Oetker

postup

1.
Sušienky si rozdrvíme a primiešame k ním maslo. Spracujeme na cesto a touto zmesou vystelieme dno vymastenej tortovej formy. Dáme na chvíľu do chladničky.
 
2.
Mascarpone, tvaroh a ricottu si zmiešame. Pridáme k ním cukor, citrónovú šťavu a vajíčka. Rozmiešame. Na záver primiešame kyslú smotanu. Nalejeme na sušienkový podklad a dáme do rúry na 200 stupňov. Po 10 minútach znížime teplotu na 120 stupňov a pečieme ešte 20 minút.
3.
Podľa návodu si pripravíme želé. Umyté ovocie zmiešame vanilkovým cukrom a s hotovým želé a nalejeme na upečený cheesecake. Necháme schladiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať