Špenátové fašírky
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
mrazený špenát
60
g
maslo
1
ks
vajce
soľ
muškátový orech
2
strúčiky
cesnaku
strúhanka
mlieko
masť na smaženie
postup
1.
Mrazený špenát podusíme na kúsku masla. Zvyšné maslo vymiešame s vajcom, osolíme, pridáme postrúhaný muškátový oriešok, prelisovaný cesnak a vychladený špenát.
2.
Podľa potreby zahustíme strúhankou navlhčenou mliekom a poriadne premiešame.
3.
Z pripravenej masy robíme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na horúcej masti.
4.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.