Rajčiny plnené hubami
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rajčiak
podľa chuti
soľ
1
ks
cibuľa
250
g
huby
2
PL
paradajkový pretlak
20
g
maslo
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Z rajčiakov skrojíme vŕšky, lyžičkou vyberieme vnútrajšok a trocha ho osolíme.
2.
Cibuľu pokrájame nadrobno, podusíme na masle, pridáme očistené huby pokrájané na tenké plátky, rajčiakový pretlak.
3.
Všetko spolu premiešame, podusíme 6 min, dochutíme a naplníme rajčiaky a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom.
4.
Rajčiaky dáme na chvíľu zapiecť do rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.