Pridať recept

FOTORECEPT: Minútky z karé

ingrediencie

5 plátkov
bravčové karé bez kosti
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
 
2.
Mäso naklepeme. Osolíme, okoreníme červenou paprikou a čiernym korením z obidvoch strán.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
3.
Vložíme do rozpáleného oleja na panvici.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
4.
Hneď mäso obrátime, aby sa mäso uzavrelo a zanechalo si šťavu.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
5.
Pod pokrievkou smažíme z oboch strán doružova.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
6.
Obrátime.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
7.
Vyberieme a podávame.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
8.
Hotové podávame napr. so šťuchanými zemiakmi.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
9.
Výborne chutí aj s volským okom.
Fotorecept: Minútky z karé
Fotorecept: Minútky z karé
Zdroj: halenka
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.