Pridať recept

Karamelová zmrzlina

ingrediencie

600 ml
smotany na šľahanie
340 g
karamelového salka 1 plechovka

postup

1.

Smotanu vyšľaháme do tuha, primiešame karamelové salko, naplníme formu a dáme zmraziť na 3 hodiny.

 
2.

Dobrú chuť :-)

3.

Tip: Salko sa dá v dnešnej dobe už kúpiť karamelové, takže máme menej práce, ale ak náhodou doma máme v špajzi na poličke nevyužité klasické salko, tak ho dajte variť, ponorené do vody na dve hodinky a vychladiť. Následne už postupujeme podľa receptu :-)

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evauhlik
18.8.2014 15:11 | |
+8 -2
veľmi sa mi toto páči :P také jednoduchá a určite výborné (y)
diabambulka
19.8.2014 22:31 | |
+7 -0
V jednoduchosti je krása :)