Čokoládový nákyp
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
g
maslo
60
g
práškový cukor
4
ks
vajce
50
g
čokoláda na varenie
50
g
orechy
50
g
piškóty
trochu
soľ
trochu
citrónová kôra
postup
1.
Maslo vymiešame so žĺtkami a polovicou cukru.
2.
Pridáme tuhý sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru, štipku soli, postrúhanú citrónovú kôru, orechy, piškóty a čokoládu.
3.
Masu rozdelíme do vymastených a strúhankou vysypaných šálok. Dám do rajnice s vodou, prikryjeme a pomaly varíme asi 10 min.
4.
Uvarený puding vyklopíme na tanieriky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.