Pridať recept

Cestoviny s kačacím mäsom a hubami

ingrediencie

400 g
špagety
podľa chuti
soľ
trochu
olivový olej
2 ks
kačacie prsia
200 g
šampiňóny
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 ks
jarná cibuľka
150 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Špagety uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Potom ich scedíme, pokvapkáme olivovým olejom a udržiavame v teple.
 
2.
Kačacie prsia zbavíme kože, umyjeme ich a nakrájame na kocky. V panvici na rozpálenom oleji opražíme kačacie kúsky a nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku. Zmes dochutíme soľou, korením a primiešame na plátky nakrájané šampiňóny. Na miernom ohni zmes dusíme domäkka. Nakoniec k nej primiešame smotanu a necháme prejsť varom.
3.
Špagety prelejem omáčkou a ozdobíme zvyšnou jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať