Prekladaná kyslá kapusta
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
kyslá kapusta
400
g
bravčové mäso
100
g
ryža
2,5
dl
kyslá smotana
60
g
masť
1
ks
cibuľa
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
postup
1.
Pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a zomleté mäso, osolíme, okoreníme a udusíme. Počas dusenia občas podlejeme vodou a premiešame.
2.
Kapustu trocha podlejeme vodou a podusíme.
3.
Ryžu dôkladne premyjeme a udusíme.
4.
Na vymastený pekáč dáme najprv vrstvu kapusty, potom vrstvu mäsa, vrstvu udusenej ryže a navrch opäť vrstvu kapustu. Všetko zalejeme smotanou a v rúre zapečieme.
5.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.