Pridať recept

Šľahačka pripravená v Pragomixe

ingrediencie

125 g
maslo
180 ml
mlieko
20 g
práškový cukor

postup

1.
Do rajnice dáme mlieko, maslo a na miernom ohni zohrejeme.
 
2.
Keď sa maslo rozpustí (mlieko však nemá vrieť), zmes vylejeme do Pragomixu a šľaháme 2-3 min.
3.
Potom smotanu nalejeme do pohára, dáme do chladničky a na druhý deň ju môžeme ušľahať na penu a prisladiť preosiatym práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako opraviť zrazený krém?
Zrazený krém nevyhadzujte! Toto sú 4 triky skúsenej gazdinky, ako ho zachrániť
Pripravujte obľúbený zákusok či tortu a zrazí sa vám krém? Odteraz už ho nemusíte vyhodiť, poznáme triky,...
Šľahačka
Ako vyšľahať mlieko do šľahačky?
Je vôbec možné premeniť mlieko na nadýchanú šľahačku?
Muffiny s parížskou šľahačkou
Parížska šľahačka verzus parížsky krém, rozdiel je obrovský! Toto by mala vedieť každá gazdinka + krémové recepty
Medzi parížskou alebo francúzskou šľahačkou a parížskym krémom je rozdiel. Viete, aký?
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Jednou z výhod domácej šľahačky je jej absolútna čerstvosť. Žiaľ, nadýchanosť čerstvej šľahačky je...