Maškrta z gaštanov
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
uvarené gaštany
250
g
kryštálový cukor
trochu
voda
podľa chuti
vanilkový cukor
podľa chuti
tmavá čokoládová poleva
postup
1.
Surové gaštany narežeme a uvaríme do mäkka. Potom vodu scedíme, gaštany olúpeme a pretrieme.
2.
Cukor uvaríme s trochou vody na niť, pridáme pretreté gaštany, trocha vanilkového cukru a chvíľu ešte povaríme.
3.
Keď zmes začne hustnúť, vyklopíme ju na dosku a sformujeme z nej malé gaštany, ktoré polejeme čokoládovou polevou.
4.
Hotové gaštany poukladáme do papierových košíčkov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.