Pridať recept

Hovädzie rezne so syrom

ingrediencie

400 g
hovädzia roštenka
podľa chuti
soľ
60 g
maslo
30 g
cibuľa
30 g
hladká múka
100 g
rajčina
100 g
tvrdý syr
40 cl
vodka

postup

1.
Roštenky naklepeme, osolíme, obalíme múkou a z obidvoch strán opečieme na masle.
 
2.
Opečené mäso vyberieme a na zvyšnom masle opražíme pokrájanú cibuľu.
3.
Roštenky vložíme späť, prilejeme vodku, prikryjeme a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájané rajčiny a dodusíme.
4.
Hotové roštenky posypeme postrúhaným tvrdým syrom. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.