Zemiakovo - cibuľový šalát
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
zemiaky
3
ks
mladá cibuľka s vňaťou
2
PL
olej šalátový
1
KL
horčica
podľa chuti
ocot, soľ, mleté korenie, cukor, voda
postup
1.
Zemiaky uvarené v šupke olúpeme a pokrájame na kocky. Pridáme posekanú cibuľu aj s vňaťou a zalejeme nálevom, ktorý si pripravíme tak, že do vriacej vody dáme ocot, soľ, korenie, cukor a trochu povaríme.
2.
Nakoniec pridáme šalátový olej a horčicu. Všetko zamiešame a necháme vychladnúť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.