Pridať recept

Chinkali po avarsky

ingrediencie

250 g
baranie mäso
100 g
cibuľa
30 g
petržlenová vňať
podľa chuti
korenie
podľa chuti
soľ
250 g
múka
5 ks
vajce
12 cl
voda
100 g
maslo

postup

1.
Z múky, vriacej vody, vajec, soli si urobíme cesto.
 
2.
Pripravíme si zmes z drobno sekaného baranieho mäsa, cibuľky, soli, korenia, zelenej petržlenovej vňate.
3.
Z cesta po rozvaľkaní tvoríme hrubé pásy. Plníme baraňou zmesou, preložíme a konce spojíme.
4.
Vyvaríme, premastíme. Podávame s osoleným cesnakom a premiešame s kyslou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce pirohy s čerešňami
Pirohy mäkké ako vatička? Stačí vynechať túto jednu surovinu a nebudete ľutovať! Recept, ktorý sa osvedčil
Pirohy sú korunou našich stolov. Pripravujeme ich často na sladko i na slano. Ak sa vám cesto aj napriek všetkej...
Pirohy áno, ale tatarčané? Kedysi jedlo chudobných, dnes už ich robí málokto! Bohatá plnka a cesto jemné ako
Pirohy áno, ale tatarčané? Kedysi jedlo chudobných, dnes už ich robí málokto! Bohatá plnka a cesto jemné ako vatička. Ak ich raz vyskúšate, iné robiť nebudete
Jemné cesto, bohatá plnka a chuť perfektná. Do cesta nejde vajce, ale tajomstvo spočíva v inej surovine, toto je ona!
TOP
Sladké pirohy s čučoriedkami
Žiadne vajce, žiadne zemiaky a pirohy mäkké ako vatička! Toto sú najlepšie pirohy na svete, iné už nerobím, dnes so sladkými plnkami
Sladký obed aj dezert v jednom! Úžasne jemné a mäkké sladké pirohy tak, ako ich máme najradšej.
Už ste pirohy niekedy vyprážali? Neviem vysvetliť, aké dobré sú tieto vyprážané pirohy, celkom z iného sveta
Už ste pirohy niekedy vyprážali? Neviem vysvetliť, aké dobré sú tieto vyprážané pirohy, celkom z iného sveta a absolútne fantastické
Bryndzové pirohy sú fantastické, ale tieto sú oveľa chutnejšie! Zvonka krásne chrumkavé, vo vnútri úžasne...
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Pirohy sú jedným z našich najobľúbenejších jedál. Radi ich pripravujeme na sladko alebo na slano. A hoci je...
Ako pripravíte dokonalé cesto na pirohy? Pridajte túto nezvyčajnú prísadu
Ako pripravíte dokonalé cesto na pirohy? Pridajte túto nezvyčajnú prísadu
Kulinárske chute sa môžu veľmi líšiť, ale väčšina z nás reaguje na pirohy s nadšením. Je to ideálna...