Opekaná teľacia pečeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
teľacia pečeň
50
g
múka
150
g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
postup
1.
Teľaciu pečeň umyjeme, odblaníme, odstránime žlčovody, nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opekáme 10-12 min na rozpálenom oleji.
2.
Opekanú pečeň podlejeme na tanieri šťavou získanou pri pečení. Ako prílohu podávame varené zemiaky alebo zemiakovú kašu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.