Hrianky s paradajkami a sardelkami
16
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
16
ks
chlieb
3
strúčiky
cesnaku
8
ks
paradajky
1/3
hrnček
olivový olej
1/2
hrnček
sardely
postup
1.
Chlieb opečieme dozlatista z oboch strán. Ešte kým je teplý, potrieme obe strany chleba rozkrojeným cesnakom.
2.
Paradajky rozpoltíme a potrieme nimi každú stranu hrianky tak, aby šťava vsiakla, ale aby hrianka nebola príliš rozmočená.
3.
Zvyšky paradajok popučíme a poukladáme na chleby. Každú hrianku pokvapkáme olivovým olejom. Sardelky popučíme, zmiešame s trochou paradajok a pridáme na hrianky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.