Mäso zapečené s vajcom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
500
g
bravčové mäso
6
dl
mlieko
podľa chuti
vajce
60
g
cibuľa
30
g
tuk
50
g
múka
30
g
soľ
podľa chuti
korenie
postup
1.
Hovädzie i bravčové mäso zomelieme dvakrát, pridáme mlieko, soľ, upraženú cibuľu, múku, korenie a dobre premiešame.
2.
Robíme karbonátky, ktoré na povrchu ozdobíme volským okom (na každú karbonátku dáme volské oko z jedného vajca) a zvoľna upečieme.
3.
Upečené môžeme podávať na bagete s rôznou omáčkou alebo s rôznou prílohou.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.