Pangasius s mandľami
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
mandľové lupienky
2
ks
pangasius filety
100
g
šampiňóny
2
KL
kari
1
PL
maslo
trochu
soľ
postup
1.
Do panvice nasypeme mandľové plátky a opražíme ich dohneda. Odložíme a panvicu vytrieme.
2.
Filety opláchneme, osušíme a po oboch stranách posypeme kari korením a soľou. V panvici roztopíme maslo a filety opečieme na oboch stranách dozlata.
3.
Rybu vyberieme a uložíme v teple. Do panvice dáme olúpané šampiňóny nakrájané na plátky a orestujeme. Mierne podlejeme vodou a krátko podusíme. Opečené filety obložíme šampiňónmi, podlejeme výpekom a posypeme mandľami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.