Pridať recept

Pangasius s mandľami

ingrediencie

2 PL
mandľové lupienky
2 ks
pangasius filety
100 g
šampiňóny
2 KL
kari
1 PL
maslo
trochu
soľ

postup

1.
Do panvice nasypeme mandľové plátky a opražíme ich dohneda. Odložíme a panvicu vytrieme.
 
2.
Filety opláchneme, osušíme a po oboch stranách posypeme kari korením a soľou. V panvici roztopíme maslo a filety opečieme na oboch stranách dozlata.
3.
Rybu vyberieme a uložíme v teple. Do panvice dáme olúpané šampiňóny nakrájané na plátky a orestujeme. Mierne podlejeme vodou a krátko podusíme. Opečené filety obložíme šampiňónmi, podlejeme výpekom a posypeme mandľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať