Barania liptovská polievka
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
hovädzie kosti
1000
g
baranie mäso
500
g
koreňová zelenina
100
g
cibuľa
10
g
celé čierne korenie
20
g
nové korenie
20
g
cesnaku
30
g
soľ
150
g
krúpy
20
g
polievkové korenie
20
g
petržlenová vňať
postup
1.
Kosti a mäso umyjeme a dáme variť do 4 l vody. Keď začne voda vrieť, pridáme zeleninu, všetko korenie a soľ.
2.
Krúpy uvaríme osobitne a dáme do precedenej polievky.
3.
Zeleninu pokrájame na väčšie kúsky a dáme do každej porcie. Napokon pridáme nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať. Uvarené mäso nakrájame na kocky a na jednu dávku dáme 30 g.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.