Podtatranské tašky
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1200
g
hrubá múka
300
g
zemiaky
300
g
oškvarky
300
g
údená slanina
30
g
soľ
500
g
bryndza
2
ks
vajce
postup
1.
Z múky pripravíme cesto ako na rezance, rozvaľkáme a nakrájame na štvorčeky v rozmeroch 6x6 cm.
2.
Ako plnku dáme roztlačené uvarené zemiaky, oškvarky a bryndzu.
3.
Urobíme taštičky a uvaríme ich v osolenej vriacej vode.
4.
Pred podávaním posypeme hotové dávky rozškvarenou údenou slaninou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.