Hovädzie mäso s lečom
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
hovädzie mäso zadné
300
g
olej
200
g
cibuľa
50
g
soľ
2
g
mleté čierne korenie
100
g
hladká múka
30
g
rajčiakový pretlak
450
g
lečo
800
ml
voda
postup
1.
Z hovädzieho mäsa nakrájame plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a po oboch stranách opekáme na rozpálenom oleji.
2.
Do spenenej cibuľky pridáme rajčinový pretlak, podusíme, potom pridáme opečené mäso a dusíme do polomäkka.
3.
Keď je mäso takmer udusené, šťavu dochutíme a s pridaným lečom všetko spolu dusíme do mäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.