Pridať recept

Hovädzie mäso s lečom

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso zadné
300 g
olej
200 g
cibuľa
50 g
soľ
2 g
mleté čierne korenie
100 g
hladká múka
30 g
rajčiakový pretlak
450 g
lečo
800 ml
voda

postup

1.
Z hovädzieho mäsa nakrájame plátky, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a po oboch stranách opekáme na rozpálenom oleji.
 
2.
Do spenenej cibuľky pridáme rajčinový pretlak, podusíme, potom pridáme opečené mäso a dusíme do polomäkka.
3.
Keď je mäso takmer udusené, šťavu dochutíme a s pridaným lečom všetko spolu dusíme do mäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať