Pridať recept

Baranina dusená v omáčke

ingrediencie

1 kg
baranie mäso
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
5 ks
bobkový list
1 ČL
nové korenie
2 ČL
olej
4 ČL
mleté čierne korenie
4 ČL
hladká múka
4 ČL
kyslá smotana
podľa chuti
soľ

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Zohrejeme panvicu a mäso smažíme z každej strany. Na konci smaženia pridávame mrkvu, cesnak, koreniny a cibuľu. Všetko zalejeme vodou a varíme domäkka s občasným podlievaním.
 
2.
Keď je mäso mäkké, precedíme trochu šťavy, do ktorej pridáme múku, smotanu a spravíme omáčku. Na konci dochucujeme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať