Baranina dusená v omáčke
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
baranie mäso
1
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
5
ks
bobkový list
1
ČL
nové korenie
2
ČL
olej
4
ČL
mleté čierne korenie
4
ČL
hladká múka
4
ČL
kyslá smotana
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Zohrejeme panvicu a mäso smažíme z každej strany. Na konci smaženia pridávame mrkvu, cesnak, koreniny a cibuľu. Všetko zalejeme vodou a varíme domäkka s občasným podlievaním.
2.
Keď je mäso mäkké, precedíme trochu šťavy, do ktorej pridáme múku, smotanu a spravíme omáčku. Na konci dochucujeme a podávame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.