Hovädzí segedínsky guláš
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso predné
500
g
kyslá kapusta
1
ks
cibuľa
1
ks
biely jogurt
2
PL
olej
mletá červená sladká paprika
rasca
voda
soľ
postup
1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme ju na tuku, pridáme na kocky pokrájané mäso, posypeme paprikou, opražíme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme.
2.
Ako náhle je mäso polomäkké, pridáme polovicu kapusty a dusíme ďalej. Na záver zalejeme vyšľahaným jogurtom, pridáme zvyšnú kapustu, ktorú sme nadrobno posekali, trošku rasce a už nevaríme. Servírujeme s uvarenými zemiakmi.
3.
Inšpirujte sa aj tu: Segedínsky guláš v 7 chutných overených receptoch a niečo málo o jeho pôvode
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.