Pridať recept

Rizoto so špargľou a sójovým mäsom

Rizoto so špargľou a sójovým mäsom
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

500 g
špargľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2 balíčky
ryža
1 balíček
sója
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
trochu
mletá červená sladká paprika
1 hrsť
nasekaná petržlenová vňať
200 g
syr Eidam

postup

1.
Špargľu olúpeme a uvaríme v osolenej vode približne 10-12 minút. Ryžu a sójové mäso uvaríme podľa návodu.
 
2.
Na panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme sójové mäso a špargľu a krátko osmažíme. Prisypeme ryžu. Zmes ochutíme soľou, korením, paprikou a petržlenovou vňaťou. Naservírujeme na tanier a posypeme strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Sezóna špargle sa práve začala a s ňou aj otázka: Je táto zelenina pre nás zdravá? Hoci by po nich nemal...
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Začala sa sezóna špargle, jednej z najžiadanejších jarných druhov zeleniny. Hoci jej cena môže byť...
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...