Rizoto so špargľou a sójovým mäsom
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
špargľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
balíčky
ryža
1
balíček
sója
2
PL
olej
1
ks
cibuľa
trochu
mletá červená sladká paprika
1
hrsť
nasekaná petržlenová vňať
200
g
syr Eidam
postup
1.
Špargľu olúpeme a uvaríme v osolenej vode približne 10-12 minút. Ryžu a sójové mäso uvaríme podľa návodu.
2.
Na panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme sójové mäso a špargľu a krátko osmažíme. Prisypeme ryžu. Zmes ochutíme soľou, korením, paprikou a petržlenovou vňaťou. Naservírujeme na tanier a posypeme strúhaným syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.