Rajčiny plnené šampiňónami
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
rajčina
100
g
šampiňóny
50
g
šunka
50
g
maslo
50
g
cibuľa
5
ks
vajce
10
g
mleté čierne korenie
30
g
soľ
100
g
worchesterská omáčka
postup
1.
Čerstvé rajčiny poumývame, poutierame, hlavičku odrežeme a vyberieme jadro.
2.
Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky, podusíme na masle a cibuľke, pridáme korenie, soľ, worchester, napokon na kocky nakrájanú šunku a rozšľahané vajcia a dusíme až do zhustnutia zmesi.
3.
Masu necháme vychladnúť a plníme ňou rajčiny, na naplnenú polovicu dáme vrch hlavičky ako pokrývku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.