Drevorubačská omeleta
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
vajce
400
g
anglická slanina
400
g
čerstvé huby
100
g
olej
100
g
maslo
1000
g
varené zemiaky
100
g
cibuľa
1
g
mletý kmín
30
g
soľ
postup
1.
Očistené, umyté a na plátky nakrájané huby vložíme na nakrájanú cibuľu na oleji zpenenú, pridáme mletý kmín a dusíme do mäkka.
2.
Potom pridáme na kocky nakrájanú slaninu, na plátky nakrájané vychladnuté zemiaky, osolíme a zľahka premiešame.
3.
Zmes rozotrieme na maslom vymastenú misu, zalejeme rozšľahanými a osolenými vajciami a necháme v trúbe zapiecť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.