Bravčové rebierko s jablkami
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
bravčové rebierko
300
g
masť
40
g
soľ
1
g
mleté čierne korenie
750
g
jablko
250
g
strúhaný chren
50
g
cukor
30
g
ocot
postup
1.
Bravčové rebierka čiastočne odkostíme, nepatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, narežeme okrajové blany a po oboch stranách v rozohriatej masti do červena opečieme.
2.
Vyberieme a na rovnakej masti opečieme olúpané, na kolieska nakrájané jablká zbavené jadrovníkov, dochutené cukrom.
3.
Opražebé kolieska jabĺk kladieme na hotové rebierka a na ne natrieme hustý chren zmiešaný s octom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.