Pridať recept

Kapusta so zemiakmi

ingrediencie

1500 g
biela kapusta
700 g
zemiaky
150 g
masť
100 g
múka
50 g
cibuľa
podľa chuti
soľ
1 ks
cesnaku
trochu
majorán

postup

1.
Do vriacej osolenej vody dáme variť pokrájanú kapustu, neskôr pridáme do nej pokrájané zemiaky.
 
2.
Z masti a múky pripravíme zápražku, pridáme do nej posekanú cibuľu, popražíme a zalejeme vodou. Vylejeme do kapusty a povaríme.
3.
Nakoniec dáme cesnak a majorán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.