Hubovník
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
huby
150
g
masť
100
g
strúhanka
5
ks
vajce
podľa chuti
majorán
trochu
cesnaku
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mletá rasca
1
zväzok
jarná cibuľka
postup
1.
Čisté a pokrájané huby dáme na masť, osolíme a podlejeme trochou vody. Pridáme soľ, rascu, majorán, cesnak a dusíme.
2.
Udusené huby rozmiešame s vajciami, posekanou jarnou cibuľkou, strúhankou, mliekom podľa potreby, aby zmes nebola príliš hustá.
3.
Dáme na vymastený pekáč a necháme zapiecť v rúre.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.