Pridať recept

Piškótová nepečená roláda

20
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
piškóty
200 g
práškový cukor
2 PL
rum
250 g
tuk
40 g
kakao

postup

1.
Najskôr si rozlámeme piškóty na malé kúsky a rozpustíme stužený tuk alebo maslo. Zmiešame práškový cukor, rum a kakao a prilejeme rozpustené maslo (tuk). Prisypeme piškóty a všetko dôkladne premiešame, čím vypracujeme cesto.
 
2.
Z cesta urobíme roládu, ktorú zabalíme do potravinárskej fólie a necháme ju odstáť cez noc v chladničke. Cesto môžme vylepšiť posekanými orechmi, hrozienkami alebo kandizovaným ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať