Pridať recept

Plnené rajčiaky s hubami

ingrediencie

5 ks
rajčiak
5 dkg
maslo
2 PL
syr tvrdý
2 PL
hladká múka
2 dl
smotana
1 PL
olej
4 dkg
cibuľa
10 dkg
hríby
podľa chuti
soľ, petržlenová vňať, mleté korenie čierne
5 dkg
šunka

postup

1.
Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, poukladáme rajčiaky, z ktorých zrežeme vŕšky, vydlabeme jadrovník a naplníme hubami. Posypeme vrch syrom podlejeme smotanou zmiešanou s múkou a zapečieme v rúre.
 
2.
PLNKA: Na oleji speníme cibuľu, pridáme posekanú šunku a popražíme, pridáme pokrájané huby, dochutíme soľou, vňaťou korením a podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.