Pridať recept

Topoľčiansky teľací paprikáš

ingrediencie

1000 g
teľacie pliecko
150 g
masť
300 g
cibuľa
20 g
mletá paprika
30 g
paradajkový pretlak
30 g
soľ
100 g
sterilizované šampiňóny
100 g
sterilizovaná kápia
500 ml
smotana
100 g
hladká múka

postup

Výborný obed z teľacieho mäska. 

1.

Vykostené a umyté teľacie pliecko nakrájame na menšie kúsky.

 
2.

Do pripraveného základu z masti, cibule, papriky a paradajkového pretlaku dáme mäso a soľ a necháme vo vlastnej šťave dusiť do polomäkka.

3.

Potom podlejeme slabo vodou a dochutíme smotanou, do ktorej sme primiešali múku.

4.

Pridáme šampiňóny, na kúsky nakrájanú kápiu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať