Pridať recept

Čokoládový puding s krupicou

ingrediencie

1 liter
mlieko
150 g
krupica
170 g
cukor
100 g
čokoláda
50 g
kandizované ovocie
50 g
hrozienka
4 ks
vaječný bielok
1/2 ks
citrón
podľa chuti
vaječný likér

postup

1.
Do mlieka pridáme cukor, postrúhanú citrónovú kôru a za stáleho miešania postupne sypeme krupicu.
 
2.
Uvaríme hustú kašu, ktorú zoberieme z ohňa, zamiešame do nej na kúsky pokrájanú čokoládu a kandizovaná ovocie.
3.
Zmes dobre premiešame, nakladieme do hlbokých misiek a dáme do chladničky stuhnúť.
4.
Po vybratí pudingu z misiek ho polejeme vaječným likérom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať