Bravčová pečeň na víne
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčová pečeň
1
ks
bravčové srdce
1
ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
8
ks
celé čierne korenie
1
ks
cibuľa
2
PL
hladká múka
60
g
maslo
trochu
citrónová šťava
2
dl
biele víno
postup
1.
Bravčová pečeň a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle urobíme svetlú zápražku a zalejeme vývarom z pečene.
2.
Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pečeň, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovou šťavou, dosolíme a podusíme.
3.
Podávame s varenou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.