Kapor na zelenine
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
1
balíček
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
150
g
slanina
100
g
šampiňóny
trochu
olej
trochu
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
drvená rasca
postup
1.
Pekáčik vymastíme olejom, vsypeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zľahka ju opražíme. Slaninu pokrájame nadrobno, pridáme k cibuli a rozškvaríme. Šampiňóny nakrájame na plátky a zľahka opečieme. Potom vsypeme zeleninu a zmiešame ju so základom.
2.
Rybu posolíme, posypeme rascou a uložíme na zeleninu. Poukladáme na ňu kúsky masla a vložíme ju do rúry. Pečieme asi pol hodiny, ak treba, podlejeme vodou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.