Pridať recept

Kapor na zelenine

ingrediencie

1 ks
kapor
1 balíček
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
150 g
slanina
100 g
šampiňóny
trochu
olej
trochu
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
drvená rasca

postup

1.
Pekáčik vymastíme olejom, vsypeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zľahka ju opražíme. Slaninu pokrájame nadrobno, pridáme k cibuli a rozškvaríme. Šampiňóny nakrájame na plátky a zľahka opečieme. Potom vsypeme zeleninu a zmiešame ju so základom.
 
2.
Rybu posolíme, posypeme rascou a uložíme na zeleninu. Poukladáme na ňu kúsky masla a vložíme ju do rúry. Pečieme asi pol hodiny, ak treba, podlejeme vodou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať