Pridať recept

Boršč

ingrediencie

100 g
údené mäso
500 g
hovädzie rebro
200 g
koreňová zelenina
1 PL
cukor
1 PL
ocot
1 ks
cibuľa
1 ks
bravčové koleno
1/2 ks
kapusta
200 g
cvikla
celé varené zemiaky
kyslá smotana

postup

1.
Do studenej vody dáme variť údené mäso, rebro, bravčové kolienko, prípadne nožičku alebo chvost a na koniec očistenú koreňovú zeleninu. Medzitým podusíme cviklu, ktorú pokrájame na rezance, pridáme uvarené mäso obraté od kostí a pokrájané na kocky a dovaríme do mäkka. Na záver všetko dochutíme octom a cukrom.
 
2.
Servírujeme horúce s varenými zemiakmi a hustou kyslou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať