Cesnakové bagety s dubákmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
dubáky
1
ks
bageta
1
ks
maslo
1
ks
cesnaku
podľa chuti
bazalka
podľa chuti
kozí syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
postup
1.
Hríby umyjeme a nakrájame pozdĺžne. Na masle ich opražíme.
2.
Bagetu nakrájame po dĺžke a ešte na šikmo a natrieme maslom, ktoré sme vymiešali s roztlačeným cesnakom a soľou.
3.
Bagety na panvici z oboch strán po minúte opečieme.
4.
Na ešte teplé bagety poukladáme lístky bazalky a na ne hríby.
5.
Medzi prstami rozdrvíme kozí syr a posypeme ním bagetu. Podľa chuti okoreníme a osolíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.