Plnený kurací rezeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kurací rezeň
trochu
soľ
podľa chuti
korenie
100
g
šunka
4
ks
plátkový syr
1
ks
pór
3
PL
hladká múka
2
ks
vajce
trochu
mlieko
trochu
strúhanka
podľa chuti
olej na vyprážanie
postup
1.
Mäso ľahko naklepeme, osolíme, okoreníme, rozložíme naň tenké kolieska salámy, pridáme plátok syra a nadrobno pokrájaný pór, rezne v polovici prehneme, spojíme ich špáradlom, obalíme v múke, namočíme do rozšľahaných vajec s mliekom a obalíme v strúhanke.
2.
Na panvici rozohrejeme olej a rezne pomaly po oboch stranách vyprážame. Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.