Pridať recept

Vajcia plnené lososovou pomazánkou

Vajcia plnené lososovou pomazánkou
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

8 ks
vajce
100 g
maslo
100 g
údený losos
100 ml
mlieko
2 PL
majoránka
2 PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
kryštálový cukor
soľ
paradajka

postup

1.
Vajcia vložíme do vody a privediem do varu, varíme aspoň 8 minút ( na tvrdo ). Ochladíme ich a zbavíme škrupiny. Potom ich pozdĺžne prerežeme na polovicu a opatrne vyberieme žĺtka. Tie potom vložíme do misy, pridáme mäkké maslo, polovicu lososa, trochu mlieka a všetko spolu riade rozmixujeme. Pripravenú zmes vložíme do cukrárenského vrecka a potom vajcia naplníme touto pomazánkou.
 
2.
Na tanier položíme obrúsok a na okreje taniera poukladáme polovice plátkov paradajky. Na servítku položíme naplnené vajcia a ozdobíme kúskami lososa, ktoré sme si odložili. Vajcia potom polejeme zmesou kyslej smotany a ozdobíme lístkami zelenej petržlenovej vňate.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vajcia sú najjednoduchší spôsob, ako schudnúť
Vajcia sú najjednoduchší spôsob, ako schudnúť: Schudnite niekoľko kíl za týždeň! Tu je celý jedálniček na 2 týždne
Vajíčková diéta je perfektný spôsob, ako sa zbaviť nadbytočných kilogramov. Ako na to?
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu:
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia...
Vaječný žĺtok
Video: Ako oddeliť žĺtka od bielok?
Najlepšie recepty na nadýchané piškóty, bábovky, či cupcakes, začínajú rovnako: Oddelíme žĺtka od bielkov...