Pridať recept

FOTORECEPT: Baklažáno-rajčinová panvica

ingrediencie

1 ks
baklažán
500 ml
pasírované paradajky
1 PL
horčicové semienka
1 PL
kokosový olej
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
70 g
zázvor
2 KL
sladká červená paprika
2 KL
kari korenie
2 hrste
zelený hrášok

postup

1.
Nakrájame si cibuľu, cesnak, zázvor a baklažán
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
 
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
2.
Na kokosovom oleji orestujeme do zlatista na pásiky nakrájanú cibuľu.
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
3.
Potom pridáme baklažán, sprudke orestujeme a pridáme zázvor a cesnak.
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
4.
Premiešame a prilejeme pasírované paradajky.
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
5.
Okoreníme kari korením a sladkou červenou paprikou.
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
6.
Na záver už len pridáme čerstvý alebo mrazený hrášok, zakryjeme a dusíme na jemnom ohni, kým bude všetka zelenina mäkká.
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
7.
Dobrú chuť!
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Fotorecept: Baklažáno-rajčinová panvica
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...
Baklažán
Nevynechávajte baklažán! Má minimum kalórií a znižuje riziko srdcových chorôb
Malá, krásne fialová zelenina je plná zdraviu prospešných látok, chutí fantasticky a hodí sa aj do diéty.
Letna polievka
Tip na nedeľný obed: Plnené baklažány na orientálny spôsob
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu. 
Baklažán
Baklažán
Máte radi baklažán? Dopestovať si a chutne ho pripraviť nie je žiadna veda :)