FOTORECEPT: Baklažáno-rajčinová panvica
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
baklažán
500
ml
pasírované paradajky
1
PL
horčicové semienka
1
PL
kokosový olej
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
70
g
zázvor
2
KL
sladká červená paprika
2
KL
kari korenie
2
hrste
zelený hrášok
postup
1.
Nakrájame si cibuľu, cesnak, zázvor a baklažán
2.
Na kokosovom oleji orestujeme do zlatista na pásiky nakrájanú cibuľu.
3.
Potom pridáme baklažán, sprudke orestujeme a pridáme zázvor a cesnak.
4.
Premiešame a prilejeme pasírované paradajky.
5.
Okoreníme kari korením a sladkou červenou paprikou.
6.
Na záver už len pridáme čerstvý alebo mrazený hrášok, zakryjeme a dusíme na jemnom ohni, kým bude všetka zelenina mäkká.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.