Ríbezľový pohár
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
ríbezle
1
téglik
smotana na šľahanie
1
ks
stužovač šľahačky
1
téglik
tučný tvaroh
3
PL
práškový cukor
klasické piškóty
ríbezľová šťava
postup
1.
Smotanu vyšľaháme spolu so stužovadlom do tuha. Do misy vložíme tvaroh a vymiešame ho spolu s cukrom a vanilkovým cukrom. Po lyžiciach zmes pridávame do vyšľahanej smotany a opatrne premiešame, až kým nevznikne krém.
2.
Na spodok pohára poukladáme piškóty, pokvapkáme ríbezľovou šťavou, posypeme ríbezľami a nanesieme krém. Spravíme viac vrstiev. Poháre potom vložíme do chladničky a vyberieme ich tesne pred podávaním.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.