Zemiaková placka plnená mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
krkovička
500
g
zemiaky
80
g
hladká múka
1
ks
vajce
1
ks
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
majoránka
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
olej na vyprážanie
postup
1.
Krkovičku uvaríme do mäkka a pokrájame na 4 rovnaké časti.
2.
Zemiaky postrúhame, primiešame vajce, soľ, múku, korenie, majoránku a prelisovaný cesnak. Dôkladne premiešame.
3.
Na horúcu panvicu s olejom dáme cesto, vytvoríme placku, na ňu položíme plátok mäsa a prikryjeme ďalším dielom cesta. Opražíme z oboch strán.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.