Mäsový vývar
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
muškátový kvet
postup
Mäso zbavíme šliach a tuku, pokrájame na kúsky a spolu s cibuľou varíme v jednom litri vody približne hodinu, pričom stále zbierame penu. Vývar osolíme, okoreníme čiernym korením a muškátovým kvetom a ďalej varíme na miernom ohni 2 - 2,5 hodiny. Po dovarení ho precedíme. Mäso použijeme na prípravu jedla s omáčkou alebo dusenou zeleninou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.